ABOUT DANIEL

Ο DANIEL χρησιμοποιοντας τις τεχνικες του VIDAL SASSOON δεν κανει μονο EXTREME ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ αλλα και ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ και τα σχεδιαζει ειδικα για καθε πελατη.Τα ΧΡΩΜΑΤΑ στις βαφες του ειναι διαφορετικα,συγχρονα,λαμπερα και σχεδιαζονται ειδικα για καθε κουρεμα ωστε να του δινεται εμφαση.Κανει αναυγειες μονο για να κανει τα χρωματα του τρισδιαστατα, παντα σε συνδιασμο με την επιδερμιδα της πελατισας.ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΞΑΝΘΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ η ΜΩΒ,CRAZY COLORS, FLUO ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ FLASH μονο για να γινει ενα κουρεμα πιο ολοκληρωμενο και αναγλυφο.Εχει μια ατελειωτη γκαμα σε ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ,PUNK RETRO ROCK KAI ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Αγαπη του μεγαλη ειναι τα ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ του ειναι η ΚΟΥΠ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ (ΚΑΤΣΑΡΑ),με ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ χωρις να τα ισιωνει με βουρτσες.Ενα αλλο κομματι της δουλειας του ειναι τα σχεδια στο κεφαλι με ηλεκτρικη μηχανη (CLIPPER HAIR DESIGN / HAIR TATTOOS).

Δυο φορες τον χρονο συμμετεχει σε SHOWS  οπως το SALON INTERNATIONAL στο ΛΟΝΔΙΝΟ  και οι καινουργιες ιδεες εφαρμοζονται αμεσως στην δουλεια του.

Βασικός πόλος έμπνευσης για τον DANIEL είναι η ΑΦΡΙΚΗ. Δούλευει στην ΚΕΝΥΑ και σε άλλα μέρη της ΑΦΡΙΚΗΣ που υπεραγαπά και στην δουλεια του χρησιμοποιεί στοιχεία από κομμώσεις αφρικανικές. Μαζί του συνεργαζονται κοπέλες από την ΓΚΑΝΑ και ΝΙΓΗΡΙΑ.ΤΟ DANIELS ειδικεύεται σε DREADLOCKS(ΤΖΙΒΕΣ), extensions με ραψιμο, κολητα,BRAIDS(ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ),HALF BRAIDS,WEAVE ON (ΡΑΦΤΑ ΜΑΛΛΙΑ),CORN ROWS, ETHNIC και R&B/ HIP HOP χτενίσματα.

Τελευταια ο  DANIEL διδασκει τις τεχνικες του VIDAL SASSΟON και με την συμφωνια του ιδιου στην ξακουστη σχολη κομμωτικης RIZFAR  στην MOΜΠAΣΣA της ΚΕΝΥΑΣ. Προσπαθει επισης να βρισκει χορηγους υποτροφιων για απορα παιδια που θελουν μια κομμωτικη μορφωση στην ΚΕΝΥΑ.

Παραλληλα, σχεδιαζει τα ΜΑΛΛΙΑ/ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ για ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ και SHOW ΜΟΔΑΣ . Πιστευοντας οτι ο κομμωτης μπορει να ειναι το ιδιο σημαντικος σε μια παραγωγη με τον σκηνογραφο και τον ενδυματολογο κανει με τα κουρεματα και τα χτενισματα του του χαρακτηρες πιο αναγλυφους βοηθωντας ετσι τους ηθοποιους να μπουν στο πετσι του ρολου. 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ του DANIEL'S με άλλα κομμωτήρια είναι η ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ σε ένα χώρο που πας να περάσεις καλά, μακριά από την αίσθηση "εργοστασιο" των εμπορικών κομμωτηρίων, αφου ο DANIEL ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και τα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΑ ΩΡΑ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

O DANIEL έκανε το training στο VIDAL SASSOON στο Λονδίνο και δούλεψε μαζι τους.Φεύγει, όταν ο JAMES LEBON από τους δημιουργούς του περιοδικού ARENA, του ζητά να συμμετάσχει στο διάσημο "underground" κομμωτήριο CUTS στην KENSINGTON CHURCH STREET όπου και δούλευει με διάσημα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως BOY GEORGE, SPANDAU BALLET, FLOC OF SEAGULLS κ.ά.

Γυρίζει στην Ελλάδα για να συνεργαστει με τον RICHARD CARTIER ,εναν Βρετανο κομμωτη που προσπαθουσε να παρουσιαζει μια καινουργια φιλοσοφια για τα μαλλια.

Αμέσως μετά δημιουργεί σε ένα ρετιρέ, ενός κτηρίου της εποχής art deco, στο νούμερο 20 της οδού Μαυρομιχάλη το DANIEL'S, ένα κομμωτήριο διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Στο μισό κύριο μέρος χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό ενός Αγγλικού χειρουργείου του 1900 με καρέκλες ορυλά, γυναικολογικά BOOM, φορεία κ.λ.π., ενώ στο άλλο μισό, που έρχεται κατευθείαν από την εποχή του ROCK N' ROLL, το εσωτερικό μιας CADILLAC ELDORADO, JUKE BOX, FLIPPERS, κουλοχέρηδες κ.λ.π.  

Θεατρικες παραγωγες:

Εθνικο, Καρολου Κουν, Ομαδα Εδαφους, Τεχνοχωρος Κακλεας,,Θεατρο Εμπρος, Σφεντονη, Οδου Κεφαληνιας, Ιλισια, Αμορε, Νεου Κοσμου, Μοσχοπουλος,Λιβαθινος, Λευτερης Βογιατζης κ.α.

Ταινιες κινηματογραφικες:

Τελος εποχης, Καβαφης,Τσαλαπετεινος του Γουαιομινγκ,Το Γαλα κ.α.

Τηλεοπτικες παραγωγες:

Μη μαδας τη Μαργαριτα, Λογω Τιμης, Κοκκινος Κυκλος κ.α